opc_loader

Wensenlijst

Schrijf je nu in en ontvang onze nieuwsbrief


 

7 tips voor de perfect gebakken kroketten en bitterballen!
 


Want ja perfect zijn ze als ze  “krokant van buut’n & zocht van bin’n z’n!


 

1. Bak de producten in een schone frituurpan met een hoogwaardige kwaliteit frituurolie.
  

2. Bak ze op de juiste temperatuur. Wij raden 180ºC aan. 


3. Bak de producten steeds volgens de aanbevolen baktijd, gebruik dus de kookwekker. Bak ze vooral niet te lang!  
 

4. Laat de producten mooi rustig bakken, niet schudden met het mandje dus. Ook niet uit het vet halen tijdens het bakken.
 

5. Zorg ervoor dat de kroketten en ballen niet tegen of op elkaar liggen.
 

6. Bewaar de producten op de correcte manier, -18ºC in de origineel afgesloten doos. Na het ontdooien mogen ze niet meer opnieuw worden ingevroren. Je kan ze na ontdooien nog wel in de koeling bewaren. Na het ontdooien zijn ze bij 4ºC nog 24 uur houdbaar.

7. Voor de perfecte smaakbeleving laat je de kroketten en bitterballen een minuutje rusten na het bakken.