opc_loader

Wensenlijst

Hee Krokettenfan,

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!
 

Chefskroket

We hebben hem bekroond als onze Gouden Kalfskroket:

We gebruiken voor onze Gouden Kalfskroket 2 prachtige stukken vlees, de kalfsschenkel en kalfsbavette. Van de schenkels trekken we 24 uur lang de bouillon. De bouillon is gevuld met prei, wortel, ui, knoflook, tijm, rozemarijn, foelie en eekhoorntjesbrood voor de umami smaak.

De bavette (stevig en mager vlees van de flank van het rund, met een grove lange draad en veel smaak) wordt 6 uur op een laag vuurtje zachtjes gegaard.. De bavette plukken we met de hand. Door de structuur van de bavette krijgen we prachtig draadjes vlees. De dubbel getrokken bouillon koken we voor de helft in voor extra power.

De ragout brengen we verder op smaak met verse platte peterselie. We paneren de kalfskroket in een gouden jasje, dat verdient deze topper absoluut.

9,95

Ambachtelijke kroketten en bitterballen - De Lekkerste Kroketten van Zeeland

Zet op wensenlijst
Beschrijving

Ingrediënten:
Kalfsbouillon (water, groenten, kalfsschenkel, kalfsvlees (40% = 27% gekookt) kruiden en specerijen, zout, cepes, gistextract), tarwebloem (tarwemoutbloem, antioxidant: E300), melk, roomboter, room (stabilisator: carrageen), eigeel, battermix (tarwebloem, sojabloem, maiszetmeel, tarwezetmeel, verdikkingsmiddel: E412, E466, melkeiwit), rundergelatine, paneermeel (tarwebloem, water, gist, zout, kleurstof: E160b, E160c, E100), peterselie.
 

Alternatieve artikelen:

Laatst bekeken items
9,95