opc_loader

Wensenlijst

Hee Krokettenfan,

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!
 

Chefskroket 2.0

De tweede Chefskroket is gereed!  

We hebben hem bekroond als onze ​Aontjes & Oentjes kroket met scheermessen🐚

Kan het nog Zeeuwser? 

Zeeland heeft een prachtige diversiteit aan schelpjes. Onze chefs smullen hier maar al te graag van. Om die reden zijn we aan de slag gegaan met kokkels en scheermessen. 

We beginnen met het verwateren van de schelpjes🌊. Hierdoor spoelen we al het zand eruit. Vervolgens worden de schelpjes kort opgewarmd en kunnen we het vlees eruit halen. Het vocht wat hierbij vrij komt gebruiken we samen met het mosselsap als bouillon. Hiermee creëren we een krachtige basis. Om de salpicon nog romiger te maken gebruiken we roomboter en verse slagroom. De Salpicon wordt afgewerkt met verse peterselie en uiteraard het vlees van de schelpjes😋.

De kroketten zijn heerlijk op een dikke verse bruine boterham met een lekker laagje roomboter, maar ook verse frietjes en een zeekraalsalade.

Loopt bij jou ook al het water in de mond? Bestel ze snel want ook nu weer is OP ook écht OP! 👇

9,95

Verpakking

  • 4 stuks

Ambachtelijke kroketten en bitterballen - De Lekkerste Kroketten van Zeeland

Zet op wensenlijst
Beschrijving

Ingrediënten: Schelpdierenbouillon (water, groenten, kokkels (60% = 8% gekookt),  scheermessen (60% = 8% gekookt),  mosselsap, wittewijn) tarwebloem, roomboter, room (stabilisator: carrageen), kippen eigeel, doorhaalmiddel (sojabloem, tarwebloem, tarwezetmeel, kippeneiwit, verdikkingsmiddel: E466, E415, E412), rundergelatine, paneermeel (tarwebloem), ui, peterselie, kruiden en specerijen, zout.

4 stuks á 80 gram, 320 gram per verpakking.

Bereidingsadvies: bevroren frituren in een voorverwarmde frituur van 175 graden Celsius, gedurende 8 minuten.
 

Alternatieve artikelen:

Laatst bekeken items