opc_loader

Wensenlijst

Hee Krokettenfan,

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!
 

Algenkroket met Oesterzwam -  alvegasnack

We gaan eens voor iets anders! 

Deze vegetarische algenkroket met oesterzwam zit boordevol smaak. Samen met Algae-Holland hebben we een algenkroket ontwikkeld. De zee-algen worden in Zeeland geteeld, de kroket heeft dan ook een mooie zilte typische Zeeuwse smaak. Hierdoor is het zoutgehalte laag, geheel op natuurlijke wijze!

Op basis van een verse groentebouillon waar de zee-algen aan zijn toegevoegd, wordt de ragout bereid. Als groente boeket gebruiken we broccoli, paprika en ui. Met zijn kenmerkende smaak, geeft de oesterzwam extra bite aan deze bijzondere kroket!

6,50

Verpakking

  • 4 stuks

Ambachtelijke kroketten en bitterballen - De Lekkerste Kroketten van Zeeland

Zet op wensenlijst
Beschrijving

Ingrediënten: Zee Algenbouillon (Water, maltodextrine, Chlorella Sorokiniana, zout, nootmuskaat, selderij, ui, knoflook, peterselie, venkelzaad, wortel, kurkuma, peper, prei, lavas, xanthangun, olijolie) tarwebloem (tarwemoutbloem, E300),  margarine (plantaardige vetten (palm, gedeeltelijk geharde palm), water, raapolie, zure weipoeder (melk) zout, conserveringsmiddel: E202, E270, emulgator: E471, Vitamine A, vitamine D3, kleurstof: E160a), oesterzwam (15%), rode paprika (12%), broccoli (10%), ui (10%), zee alg(8%) room (magereroom, stabilisator: E472e, gemodificeerdzetmeel, pectine, carrageen), eigeel, paneermeel (tarwebloem, water, zout, gist), battermix (tarwebloem, sojabloem, maiszetmeel, tarwezetmeel, verdikkingsmiddel: E412, E466, melkeiwit), agar, gistextract, gekookte kastanje, peper, zout, kruiden en specerijen.

Kroket:

Bereidingsadvies: product bevroren frituren in een voorverwarmde friteuse gedurende 6 minuten op 175 graden Celcius.

Alternatieve artikelen:

Laatst bekeken items