opc_loader

Wensenlijst

Hee Krokettenfan,

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!
 

Zeeuws Spek Kroket

Kroket met Scheldelander Zeeuws Spek
Het spek wat we gebruiken voor de kroket, is ambachtelijk bereid en afkomstig van Scheldelander. Bij Scheldelander is het water in de pekel van het vlees, vervangen door gefilterd Oosterscheldewater. Door Oosterscheldewater te gebruiken is het zout en natriumgehalte lager, dit geeft ook een vermalsende werking op het vlees. We maken de ragout af met een kruidenmix en ketjap. Zo lekker, dit is een favoriet!

6,00

Verpakking

  • 4 stuks

Ambachtelijke kroketten en bitterballen - De Lekkerste Kroketten van Zeeland

Zet op wensenlijst
Beschrijving

Ingrediënten: melk, Zeeuwsspek 25%(Varkensvlees, Oosterschelde water, gedroogde glucosestroop, suiker, gebrande suikerstroop, kruiden en specerijen (bevat selderij, soja, tarwe, gluten) zonnebloemolie, natuurlijk aroma (bevat selderij) voedingszuur: E330, smaakversteker: E621, antioxidant: E301, E331, verdikkingsmiddel: E407, stabilisator: E450, E451), tarwebloem (tarwemoutbloem, E300), margarine (plantaardige vetten (palm, gedeeltelijk geharde palm), water, raapolie, zure weipoeder (melk), zout, conserveringsmiddel: E270, E202, emulgator: E471, vitamine A, vitamine D3, kleurstof: E160a), room (magereroom, emulgator: E407, E440b, E472e, gemodificeerdzetmeel), eigeel, ketjap (melado, water, zout, soja eiwit hydrolisaat (soja), kleurstof: E150c, verdikkingsmiddel: E407, E412, E466, zuurteregelaar: E330, conserveermiddel: E211, smaakstof: E510)  paneermeel (tarwe en rogge), battermix (tarwebloem,sojabloem, maiszetmeel, tarwezetmeel,E412, E466, melkeiwit), gelatine(varken) sambal (gemalen rode pepers, zuurteregelaar E260 conserveringsmiddel E202 E250 E211) spekaroma (glucosestroop, mononatriumglutamaat, soja) kruiden en specerijen, erwtzetmeel, emulgator: E331, E461.

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Laatst bekeken items