opc_loader

Wensenlijst

Schrijf je nu in en ontvang onze nieuwsbrief
Om de inhoud van deze pagina te bekijken dient u 18 jaar of ouder te zijn, bent u dat?
Ja Nee
Welkom bij De Ambachterie, leuk dat je er bent! Wij leveren onze ambachtelijke kroketten, bitterballen én meer bij je thuis in Zeeland.

Pizza deeg bol

In een aantal eenvoudige stappen maak je de lekkerste authentieke pizza's thuis:

1. De pizza deegbol(len) 12/24 uur vooraf in de koelkast laten ontdooien, naast elkaar afgedekt met huishoudfolie. 

2. Bestrooi het werkblad met voldoende bloem.

3. Rol de deegbol door de bloem.

4. Met de vingers putjes duwen aan beide kanten van de deegbol.

5. 2 á 3 keer flink uittrekken.  

6. Uitwrijven met de handen, tot een cirkel van circa 30 cm. Klop daarna de bloem er goed af!

7. Beleggen naar keuze met saus en toppingen (niet te dik beleggen). 

8. De pizza 7/10 minuten afbakken, op 220 tot 260 graden (hetelucht met onderwarmte).
Bij voorkeur één pizza tegelijk afbakken op de onderste richel van de oven.


 

1,80
Gram

Ambachtelijke kroketten en bitterballen - De Lekkerste Kroketten van Zeeland

Zet op wensenlijst
Extra informatie

Ingrediëntendeclaratie: 
Bloem (tarwe), water, gist, olijfolie en zout.

Alternatieve artikelen:

Laatst bekeken items