opc_loader

Wensenlijst

Hee Krokettenfan,

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!
 

Pizza deeg bol

In een aantal eenvoudige stappen maak je de lekkerste authentieke pizza's thuis:

1. De pizza deegbol(len) 12/24 uur vooraf in de koelkast laten ontdooien, naast elkaar afgedekt met huishoudfolie. 

2. Bestrooi het werkblad met voldoende bloem.

3. Rol de deegbol door de bloem.

4. Met de vingers putjes duwen aan beide kanten van de deegbol.

5. 2 á 3 keer flink uittrekken.  

6. Uitwrijven met de handen, tot een cirkel van circa 30 cm. Klop daarna de bloem er goed af!

7. Beleggen naar keuze met saus en toppingen (niet te dik beleggen). 

8. De pizza 7/10 minuten afbakken, op 220 tot 260 graden (hetelucht met onderwarmte).
Bij voorkeur één pizza tegelijk afbakken op de onderste richel van de oven.


 

1,50

Gram

  • per stuk circa 220 gram.

Ambachtelijke kroketten en bitterballen - De Lekkerste Kroketten van Zeeland

Zet op wensenlijst
Beschrijving

Ingrediëntendeclaratie: 
Bloem (tarwe), water, gist, olijfolie en zout.

Laatst bekeken items